LIDTFEDT.DK
Kontakt*

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!Kontakt muligheder
Du kan komme i kontakt med os på flere måder. Det nemmeste er måske at skrive en e-mail til os, men du kan også vælge at udfylde skemaet og sende det ind.

Vi er glade for alt feedback og hvis du har forslag, rettelser, tilføjelser eller lign. så er det bare om at skrive. Hvis du har en opskrift, som du synes skulle med, skal du også være velkommen til at skrive det til os.

E-mail:
kontakt@lidtfedt.dk


Fra:
Navn:
Adresse:
E-mail:

Du behøver ikke udfylde nogle af disse felter, men hvis du vil have svar på noget, så kunne det være en god ide, at udfylde e-mail feltet, så vi kan skrive tilbage til dig.

Hvis du sender en opskrift ind, så behøver du ikke regne fedtenergiprocenten ud, det skal vi nok gøre (vha. af denne hjemmeside :-). Husk at skrive, hvor mange personer opskriften er til og hvilket tilbehør der skal serveres. Hvis du også skriver dit navn, så sætter vi det ved opskriften (skriv hvis du også gerne vil have din e-mail adresse lavet som link på dit navn). Vær sød ikke at kopiere en opskrift fra en bog så vi kommer i oprethavsproblemer. Husk at skrive, hvordan opskriften skal laves.

 
Hvad drejer det sig om:
Kommentar:
Opskrift: