LIDTFEDT.DK
Min egen opskrift

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!Indtast dine egne opskrifter
Et af de helt store problemer når man gerne vil tabe sig, er at kunne regne fedtenergiprocenten ud i det man spiser samt vide hvormange kalorier man får. Hvis der blot er tale om en enkelt vare som fx. et æble, så er det ikke så stort et problem, men hvad gør man når man gerne vil vide hvormange kalorier ens aftensmad har og hvilken fedtenergiprocent den har? For selv om man tilsætter fløde til ens mad, så er det jo ikke sikkert, at den kommer over 25-30% i fedtenergiprocent selv om fløden har en fedtenergiprocent på 94.

Her har du muligheden for at taste en opskrift ind, og se hvormange kalorier den indeholder og hvad fedtenergiprocenten er. Du kan vælge mellem mange forskellige ingredienser og skulle der være en enkelt ingrediens fra din opskrift som ikke er der, kan du selv taste den ind.

Lidtfedt.dk kan gemme din opskrift, så du altid kan komme tilbage og tjekke din opskrift. Du kan vælge om andre besøgende på denne side skal kunne se din opskrift.

Du behøver ikke blive oprettet som bruger, men hvis du vil gemme din opskrift så skal du. Det er meget simpelt at blive bruger. Bare tast et brugernavn ind i feltet til højre og vælg et kodeord. Det er det. Vi gemmer ingen oplystninger om dig. Du skal ikke taste dit navn, telefonnummer, buksestørrelse eller lign. ind. Du har mulighed for at taste din e-mail adresse ind, men det behøver du ikke. Hvis du taster din e-mail adresse ind og hvis du ønsker det, så bliver din e-mail adresse vist under de opskrifter du har tastet ind og som du har valgt andre også skal kunne se. Det andet vi bruger din e-mail adresse til, er hvis du har glemt dit kodeord. Så kan vi sende det til dig. Vi vil aldrig sende noget andet til din e-mail adresse.

Jeg er allerede bruger:

Vælg et brugernavn:

Kodeord:


Ny bruger

Vælg et brugernavn:

Vælg et kodeord:

E-mail (valgfrit):


Jeg vil bare taste en opskrift ind uden at være bruger:

Du kan vælge dette punkt, hvis du ikke ønsker at blive bruger hos lidtfedt.dk. Du kan så ikke tilføje ingredienser til vores ingrediensliste, men du kan stadivæk taste en opskrift ind og på den måde undersøge antallet af kalorier i den med mere - men du kan ikke gemme den